Raaka-ainekäsittely

 • VibraPad

  Holvaantumisongelma siilossa?

  Holvaantuvatko jauhot tai muut siilossa varastoitavat aineet siilokartioon ja sujuva annostelu vaikeutuu? 

  Unohda kumivasarat, meiltä ratkaisuna silikoniset VibraPad -tyynyt asennettavaksi olemassa olevaan siilokartioon.

  Kaksivaikutteinen toiminta: Paineilmasykäys täräyttää silikonityynyä ja samalla ilma leviää kartion seinämää pitkin. Molemmat vaikutukset auttavat materiaalin irtoamista ja liukumista kartion pohjalle.

  Tehokas kaksoisreunus estää materiaalin pääsyn tyynyn alle.  

  Materiaalit elintarvikehyväksyttyjä. Myös hygieeninen versio, jossa kiinnityspultti ei ole kosketuksissa siilossa olevan materiaalin kanssa.

  Helppo asennus jopa siilokartion ulkopuolelta.

  Lisätietoja esitteessä:

  VibraPad (708,49 kilotavua)
  Raaka-ainekäsittely Raaka-ainekäsittely
 • Spiromatic

  Spiromatic on vuonna 1963 perustettu belgialainen yritys, joka on erikoistunut taikinanvalmistuksen raaka-aineiden varastointiin, siirtoon ja annosteluun.Yritys valmistaa siiloja ja niiden varusteita, erityyppisiä kuivien ja nestemäisten raaka-aineiden siirtojärjestelmiä, jäähdytyslaitteita sekä punnitus-, mittaus- ja annostelulaitteita. Siiloja on ulko- ja sisäkäyttöön ja niiden mitat ja kapasiteetti vaihtelevat asiakkaan tarpeiden mukaan. Siirtojärjestelmien tuotevalikoima on laaja ja sisältää puhallusmenetelmällä toimivia kuljettimia, vakuumi- ja spiraalikuljettimia.

  Punnitus- ja mittauslaitteet sekä annostelulaitteet ovat hyvin tarkkoja ja käyttäjäystävällisiä helppojen säätöjen ja selkeiden näyttöjen ansiosta.

  www.spiromatic.com

  Raaka-ainekäsittely