Uunit

 • MIWE leipomouunit

  MIWE on maailmanlaajuisesti tunnettu laadukkaista paistouuneistaan. MIWEn nimi yhdistetään moniin leipomoalan innovatiivisiin uudistuksiin, kuten esimerkiksi pinnavaunu-uuneihin, jotka MIWE ensimmäisenä esitteli Keski-Euroopalle. MIWEltä valikoimassamme ovat pinnavaunu-uunit, kerrosleivinuunit ja myymäläpaistouunit.

  MIWE panostaa jatkuvasti tuotteidensa paisto-ominaisuuksiin ja tekniseen täydellisyyteen. Leipureiden elämän helpottaminen on ollut MIWEllä etusijalla jo yli 90 vuoden ajan.

  www.miwe.de

  Uunit
 • MCS läpiajettavat uunit

  Pohjois-Italiassa sijaitseva MCS valmistaa tehokkaita laitteistoja suurille nykyaikaisille leipomoille.

  Tuotevalikoiman tärkein osa-alue ovat suuret pizzalinjat, erilaiset automaattiset nostatuskaapit ja Bakemaster-sarjan syklotermiset uunit. Näissä uuneissa tuote paistetaan sekä säteily- että johtumislämpöä käyttäen, ja ne on toteutettu moduuleista, mikä helpottaa paistoalueen, polttimien ja poltintehojen valintaa. Uuneihin on saatavilla erityyppisiä arinoita ja erityisiä luonnonkivialustoja.

  Uunit soveltuvat lähes kaikenlaiseen leivontaan perinteisestä arinalla pistetusta leivästä vuokaleipiin, sämpylöihin, pikkuleipiin ja pizzoihin, koska uunin paistolämpötila voi olla jopa 300°C.

  www.kaakgroep.nl

  Uunit Uunit
 • Haas-Meincke uunit

  Haas-Meincke valmistaa leipomoteollisuuden laitteita, joita viedään ympäri maailmaa. Yrityksen valikoimiin kuuluvat paitsi kokonaiset prosessilinjat, myös yksittäiset koneet ja laiteyksiköt pikkuleipien, pehmeiden ja kovien keksien ja muiden erikoisleipomotuotteiden valmistukseen.

  Yrityksen valmistamat laitteet soveltuvat erittäin hyvin myös kovan taikinan käsittelyyn. Niiden annostelutarkkuus on erittäin suuri ja sen ansiosta niillä on mahdollisuus valmistaa mitä erilaisimpia tuotteita. Haas-Meincken laitteet ovat erittäin kestäviä ja vuosikymmeniä sitten valmistettuja laitteita on yhä käytössä ympäri maailmaa. Yritys kehittelee jatkuvasti uusia laitteistoja ja varusteita kasvaviin ja muuttuviin tarpeisiin.

  www.haas.com/de

  Uunit