Leivänleikkurit

 • Rego Herlitzius leivänleikkurit

  Herlitzius Schneidetechnologie GmbH:n ja RMT-REGO-Maschinentechnologie GmbH:n yhdistyminen vuonna 2001 oli tärkeä askel leipomo- ja konditoria-alan markkinoiden synergiakehityksessä. Uusi Rego Herlitzius on Saksan Haanissa sijaitseva yritys, joka valmistaa sekä standardityyppisiä että asiakkaan tarpeisiin varta vasten räätälöityjä taikinantekolaitteita ja leivän viipalointikoneita.

  Taikinantekolaitteiden valikoima on erittäin runsas ja käsittää sekä pöytämallit että isokokoiset erilliset laitteet. Kaikki laitteet ovat hyvin käyttäjäystävällisiä, niiden työkalujen vaihto ja puhdistus on helppoa eivätkä ne tarvitse huoltoa.

  Leivän viipalointiin Rego Herlitzius valmistaa eri tekniikalla toimivia laitteita, joille kaikille yhteistä on kestävyys ja helppokäyttöisyys. Muun muassa viipalepaksuutta voi säätää tarpeen mukaan.

  www.rego-herlitzius.com

  Leivänleikkurit
 • JAC raamisahat

  Bedika Oy tuo maahan belgialaisen JACin laitteita. JAC on Euroopassa tunnettu palakoneiden, leikkureiden, nostatuskaappien ja automaattilinjojen valmistaja.  Keski-Euroopassa on melko tavallista, että elintarvikemyymälästä löytyy itsepalveluleikkuri, jolla asiakas voi itse leikata ostamansa leivän valmiiksi viipaleiksi. Nyt tämä tapa on saapumassa myös Suomeen.

  Leivän leikkaaminen itsepalveluleikkurilla on turvallista, helppoa ja nopeaa. Leipä asetetaan leikkuriin ja kansi suljetaan, jonka jälkeen laite viipaloi leivän ja avaa lokeron, josta leipä voidaan ottaa pois.

  Leipäleikkuri viipaloi sekaleivät ja pehmeät leivät kuten ranskanleivän, joka on kotioloissa hankala viipaloitava. Konemallilla, jossa on terien voitelu ja teflonpinnoitetut terät voidaan viipaloida myös ruisleipää.

  www.jac-machines.com

  Leivänleikkurit