Vakuumijäähdytys

  • Aston Foods

    Aston Foods on tuonut markkinoille uuden, kehittyneen vakuumijäähdytysteknologian, joka on suunniteltu erityisesti paistetuille tuotteille. Vakuumijäähdytys/-paisto tarjoaa tulevaisuuden innovatiivisille leipureille teknologiaa, joka parantaa laatua, lisää tehokkuutta ja tuo etua kilpailijoihin nähden.

    Vakuumiteknologia ei sinänsä ole mitään uutta, mutta uutta on, että Aston Foods on kehittänyt järjestelmiä nimenomaan leipomoteollisuudelle.

    Vakuumijäähdytyksen hyödyt:

    • lyhyempi paistoaika
    • tuotteiden jäähdytysaika lyhenee huomattavasti
    • pidemmät myyntiajat
    • tuotelaatu paranee
    • hävikki pienenee

    www.astonfoods.com

    Kuvissa vasemmanpuoleiset tuotteet ovat vakuumijäähdytettyjä

    Vakuumijäähdytys Vakuumijäähdytys Vakuumijäähdytys Vakuumijäähdytys